Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Concert: Priya Purushotaman

Rembrandt Theater Velperplein 10, Arnhem

Priya Purushothaman maakt deel uit van de nieuwe generatie van jonge Hindoestaanse klassieke vocalisten. Zij is gespecialiseerd in de stijl van de Agra gharana, gekenmerkt door zijn kracht, bezieling en speelsheid.  Enkele jaren geleden was Priya al in Nederland voor concerten en lezingen, onder andere in het Anna-Yogacentrum in Arnhem. Dit voorjaar sluiten wij aan deze reeks aan, en nodigen haar uit om haar diep rakende stem weer in Arnhem te laten horen.

Workshop: Priya Purushothaman

Rembrandt Theater Velperplein 10, Arnhem

Wat gebeurt er tijdens een klassiek concert? Wat zijn de belangrijkste pijlers van deze geïmproviseerde muziek, en hoe verweven ze zich met elkaar? Welke onderdelen zijn geïmproviseerd en welke zijn gecomponeerd? Wat zijn de verschillende stadia die de artiest tijdens de presentatie doorloopt? Leer je stem gebruiken met de soepelheid van de Indiase klassieke zang. Priya geeft inzicht in de achtergrond en details. Iedere deelnemer krijgt ruimte en aandacht om zijn/haar persoonlijke stem te ontwikkelen. In Priya´s concert op dezelfde avond ervaar je hoe alles bij elkaar komt.

Concert: Busch & Van Kemenade, THAAB, Boi Akih Storyteller

Studio 150 Bethlehemkerk Zwanenplein 34, Amsterdam

Een concert met drie groepen. WorldJazzRoots. Duo Busch & Van Kemenade, Three Horns and a Bass van componist/altist Van Kemenade, en het befaamde Boi Akih - Storyteller. Een samenwerking van Paul Van Kemenade Foundation, Gallery of Tones en studio 150 op één van de beste muzieklocaties in Amsterdam.