SRISHTI - UNIVERSE
i.s.m. Regionaal Jeugdorkest Corrente

Tussen 12 en 19 oktober 2016 vindt er voor het eerst een ontmoeting tussen het leerlingenorkest van de Sarala Birla Academy uit India met het Regionaal Jeugdorkest Corrente plaats. De jongeren zullen kennis met elkaar maken en de compositie “Srishti” (De Schepping) instuderen om deze op 16 oktober in de Grote Zaal van het Stadstheater Arnhem uit te voeren.

Culturele ANBI - Gratis geven

Wilt u onze activiteiten in het algemeen, of een concert of artiest direct ondersteunen? Beide kan. Stichting Galerie der Töne is een ANBI instelling, waardoor particulieren en ondernemingen cultuur voordelig op basis van de regeling voor extragiftenaftrek van de belastingdienst kunnen steunen. Zie hieronder de gegevens en voorwaarden. "Door de Geefwet wordt mijn gift meer dan verdubbeld..."

Jorge Pardo & Dinesh Mishra - Multi Roots

Jorge Pardo was bijna 20 jaar lang lid van het legendarische Paco de Lucia Quintet en is de fakkeldrager van de moderne Flamenco-Jazz fluit. One World fusion met elementen van flamenco, jazz, Noord-Indiaase en Perzische muziek. De eerste twee video´s staan online. Sluit je koptelefoon of hifi aan en geniet van het geluid van de Maarwegstudio (voormalig EMI).

Aankomende concerten